top of page

Covid-19 provtagning hos dig eller på kontoret? Kontakta oss för offert

Företagsbesök

Många mindre men även stora företag anlitar oss för Covid-19 PCR eller Antigentest inför resor, event eller på kontoret när man vill testa personal. Vi åker alltid ut med ett team som arbetar effektivt, säkert samt smidigt efter en skräddarsydd budget beroende på plats, tid samt antal tester.

Prisvärt

Behöver ni hjälp med att testa era medarbetare? Vi kommer ut till er och utför tester på beställning. Kontakta oss så kommer vi ut omgående. Fasta och låga priser oavsett vart ni befinner er i Stockholm.

Vill ni masstesta? Maila eller ring så får ni mer information.

Hembesök

Privatpersoner anlitar oss för att vi åker ut med kort varsel vart som helst i hela Stockholm, hembesök samt provtagning sker av erfaren och utbildad personal då vi vill att våra kunder känner sig säkra. Vi utför både PCR-test samt Antigentest på hembesök till både mindre, samt större grupper efter skräddarsydda offerter.

Erfarenhet

 

Med hjälp av våra erfarna medhjälpare säkerställer vien teststation innanför era ytor där ni tryggt kan få samtliga tester utförda. Vi tar med all utrustning och kompetens som krävs för och utföra kompletta tester hos er.  Vi har erfarenhet av att jobba hos kund och är måna om att inte störa det dagliga arbetet i er organisation.

Med vår hjälp ser vi till att företaget inte har några pågående fall av Covid-19.

Pålitligt

Vi använder oss endast utav proffesionella PCR-laboratorium som tillhandahåller

EU-godkända tester.

 

Antigentester och är en träffsäker testmetod som vi kan rekommendera de allra flesta arbetsplatser. Detta dels därför att man får svar direkt på plats, men också för att det är en kostnadseffektiv testmetod.

Event och mässor
 
Vi hjälper er på alla typer av event och mässor. Vi ställer ut vår tydliga teststation och säkerställer att det finns handdesinfektion till samtliga. Vi utför snabbtest (antigentest) på era medarbetare (och även gäster om så önskas). Vi kan medverka på hela event med värmekontroll och se till att ni har en helhetslösning för era besökare och medarbetare.  

bottom of page