top of page
  • Reseintyg365

Antigentester, Coronatester, Snabbtest & PCR-test i Stockholm för USA & Japan

I denna artikel ska vi gå igenom skillnader mellan olika typer av coronatester, exempelvis antigentester, snabbtest eller PCR-test samt vilken du behöver för ditt Reseintyg. Just nu reser de flesta av våra kunder till USA och Japan, därmed skrivs denna artikel kring coronatester och reseintyg i stockholm.


Vad är Antigentest? Dessa Antigentester är egentligen snabbtest som visar snabbt om det pågår en pågående covid-19 infektion. Våra Antigentest är godkända för reseintyg inför resa till USA, medan våra PCR-test krävs för reseintyg till Japan. Det finns olika typer av antigentester eller snabbtester, nasala, nasopharynx samt oropharynx (svalg) dessa är godkända på olika ställen beroende på kraven.


Vilket test krävs för min resa till Japan eller Sydkorea? Våra PCR-test reseintyg för Japan följer det japanska formatet som japan kräver, det måste tas i näsan nasalt samt vara signerat av läkare i ett speciellt format. Våra PCR-test är godkända för resor till Japan, Sydkorea och många andra länder internationellt. RT-PCR är idag standard i världen för att upptäcka en covid-19 infektion så exakt som möjligt, därmed är dessa även standard inför Reseintyg när man ska resa till Japan.


Vad för covid test krävs för min resa till USA? Våra Antigentester och Reseintyg som vi utfärdar på våra kliniker i Stockholm räcker som reseintyg för USA, men om man vill vara så säker som det går på om man är sjuk eller inte rekommenderar vi alltid ett PCR-test då dessa är av typen RT-PCR och är väldigt känsliga.


Vad är skillnaden mellan Antigentest och PCR-test?

PCR-test är mycket mer känsligt samt analyseras på labb med RT-PCR teknologi före reseintyget utfärdas, Antigentester är snabbtest som snabbt och effektivt visar om det finns en covid infektion eller inte, dock är PCR-test mer pålitliga än Antigentester.


Vart i Stockholm finns ni? Vi finns i Stockholm City utanför Centralstationen för PCR-test Reseintyg samt Antigentest, men även i Bromma. Vi åker även till dig samt företag för besök där vi testar personal eller event. Du behöver inte boka om du inte vill vi har även drop-in för alla där du får hjälp snabbt, våra specialistläkare utfärdar alltid reseintyg samma dag om du är negativ.

antigentest stockholm

58 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page