top of page
  • Reseintyg365

Covid-19 PCR test, Antigentest & Hembesök för grupp

Updated: May 3, 2022

Reseintyg365 är en Covid-19 PCR test och Antigentest klinik som framförallt drivs av läkarstudenter och läkare. Vi erbjuder EU-godkända Antigentest med reseintyg med svar inom en timme samt godkända CE-märkta PCR-test med reseintyg. Vi har idag en klinik i Centrala Stockholm City på Västra Järnvägsgatan 17 till höger om Thon partner hotel Kungsbron, och en klinik i Abrahamsberg, Bromma på Drottningholmsvägen 340. Vår expansion har gått fort då vi erbjuder ett riktigt billigt PCR test med reseintyg, kanske det billigaste i Stockholm. Idag har vi även sänkt priset på våra Antigentest med Reseintyg till 495 kr, förresten kan du fråga på plats om du inte behöver ett intyg du behöver till tredje part gäller andra priser. Våra Coronatester är tillförlitliga och har såväl hög specificitet som sensitivitet


Alla våra intyg innehåller en QR-kod samt är signerade av en legitimerad specialistläkare inom allmänmedicin, all vår personal är utbildad och vet hur de ska ta säkra provet för kunders säkerhet. Vårt Antigentest finns med på EU listan av godkända antigentest och vi har samarbete med ett högkvalitativt laboratorium för våra PCR test analyser. Vi utför även hembesök i hela Stockholm vid större grupper vilket är populärt nu inför jul, vi besöker även exempelvis event eller företag på hembesök för att testa personalen med snabbtester eller så kallat ett rapid antigentest. Vi utför även pcr test på hembesök för större grupper, där vi åker ut till er. Priset på hembesök för reseintyg via PCR eller Antigentest varierar så där får ni kontakta oss på info@reseintyg365.se för en offert.


Våra PCR tester är av typen RT-PCR vilket är den internationella standarden idag, våra resultat kommer alltid ca kl 22:00 och då får du ett digitalt reseintyg eller covidbevis om provet visar negativt. Om det skulle bli positivt provsvar kommer vår läkare att kontakta dig och utföra smittspårning i enlighet med Folkhälsomyndighetens rutiner och rekommendationer. Allt vi gör utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi uppdaterar ständigt våra rutiner. Våra Antigentest är så kallade snabbtest för covid-19, svaret på dessa får ni digitalt snabbt inom en timme. Vi provtar alla för covid-19 oavsett vilket land man rest hit ifrån, så länge du har giltig legitimation. Ofta gäller PCR-test i 72-96 timmar före avfärd eller ankomst till din destination, men ibland 48 timmar som Antigentest, var ute i god tid så slipper du ta ett nytt test ifall ditt flyg mot förmodan skulle bli försenat. Vi garanterar dock alltid att resultatet kommer samma kväll.


Vi får ofta frågan "Vilket test behöver jag ta?" eftersom att det finns så många länder som ständigt uppdaterar sina pandemilagar kan vi tyvärr veta vad just ditt resmål kräver. Vi hänvisar till www.Swedenabroad.se som är Sveriges ambassads hemsida, eller till landet vars du ska resa tills Ambassad för dessa typer av frågor. Generellt sett behövs ofta Antigentest för resor inom EU samt PCR test för resor utanför, dock finns många undantag så dubbelkolla alltid. Våra reseintyg innehåller nödvändig information som exempelvis passnummer, födelsedatum, förnamn, efternamn, vår adress, vårt telefonnummer, läkarens namn samt signatur, tidpunkt för covid testet samt tidpunkt intyget utfärdades av läkaren. Vi erbjuder idag tyvärr inte anpassade reseintyg till specifika länder som exempelvis Japan som kräver ett speciellt intyg med en stämpel, detta är något vi försöker fixa så att vi snart kan erbjuda dessa typer av intyg.



Antigentest PCR Reseintyg
Reseintyg365 Logo

64 views0 comments
bottom of page