top of page
  • Reseintyg365

PCR-test i Stockholm när du ska till Kina

Uppdaterat: 21 feb. 2023

Covid-19 pandemin har som du säkert känner till skapat massvis med nya regler och krav för att kunna resa in till länder runtom i världen. Många länder kräver idag fortfarande att man som resenär kan visa upp ett giltigt PCR-test Reseintyg utfärdat från en legitimerad läkare som också innehåller en QR-kod. Ett av dessa länder som kräver ett PCR-test 48 timmar före avresa är Kina. Våra tester är godkända för resor till Kina, och vi tar dessa via svalgprov vilket inte är lika invasivt som nasala tester.


PCR-test betyder Polymerase Chain Reaction och är den metod som är godkänd för att resa till Kina. Denna metod är tillförlitlig och är mer känslig samt specifik jämfört med ett covid-19 antigentest. Ett Antigentest eller PCR-test för din resa kan tas på vår klinik i centrala Stockholm alla dagar 9-17. Du kan även kontakta oss om du vill boka ett hembesök, eller att vi åker ut till Arlanda. Efter din provtagning får du ett provresultat, om det är negativt får du även ett giltigt Reseintyg digitalt. Detta covid-19 reseintyg är ett dokument som du kan använda för att resa och bevisa att du är negativ. OBS: Du kan också testa dig hos oss om du endast vill veta om du har covid-19 eller inte.


Kina är ett populärt resmål för svenskar, vilket betyder att många har frågor till oss om just resor dit och vilket slags PCR-test som behövs samt hur man får reseintyget. Hos oss kan vi även skriva ut det dagen efter eller samma dag om du tar ett express covid-19 test, men du får det alltid digitalt samma dag på kvällen. Sättet vi reser på är fortfarande förändrat till många länder, läs vår blogg kontinuerligt så uppdaterar ibland när saker förändras kring dessa restriktioner.

PCR-test Kina China

21 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page