top of page
  • Reseintyg365

Rapid Antigen Test eller PCR-Test? Vilket test behövs för USA?

Många av våra kunder reser idag till USA, de flesta undrar vad som gäller och då hänvisar vi oftast till swedenabroad.se för att läget ständigt förändras och det kan komma nya inresekrav när som helst. I dagsläget gäller dock detta som även står på CDC hemsidan, att man behöver ett så kallat Covid-19 Viral test även om man är vaccinerad. Man måste visa reseintyget innan man går ombord på flyget och det får inte vara mer än en dag gammalt innan inresa till USA. Behöver du vårat antigentest eller pcr-test?


Vi rekommenderar ett PCR test eller ett Rapid Antigen test hos oss dagen före ni reser, ett så kallat reseintyg som egentligen är ett läkarintyg med QR-kod erbjuder vi om du testar negativ. Våra PCR tester är så kallade NAAT Reverse transcription polymerase chain reaction (RT-PCR) tester som är godkända till USA, även våra Rapid Antigen test är godkända för inresa till USA. Rapid antigen test och Viral Antigen test är godkänt samt våra RT-PCR-test i dagsläget.


Observera att dessa regler kan förändras när som helst så och vi uppdaterar inte dagligen dubbelkolla därmed alltid på swedenabroad.se vad som gäller till just ditt resmål då det är ditt ansvar.USA

290 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page