top of page
  • Reseintyg365

pcr-test i Stockholm med reseintyg eller antigentest med reseintyg vad kräver landet jag ska till?

På swedenabroad kan man oftast läsa sig fram till den uppdaterade informationen om resemålet, dock har ibland flygbolag sina egna regler kring pcr test eller antigentest och den informationen bör man få av sitt flygbolag isåfall. Exempelvis USA kräver ett antigentest reseintyg som är gjort senast dagen före i dagsläget medan Iran kräver ett PCR test reseintyg av ett pcr-test provtaget senast 72 timmar före.


Alla länder har sina egna regler och i vissa fall räcker vaccinationsbevis eller covidbevis, ofta i vissa europeiska länder. I länder i sydamerika som exempelvis chile krävs pcr test, även i många länder i Afrika samt Mellanöstern och asien behövs ett PCR-test. På swedenabroad.se kan man läsa sig fram till rätt information och sedan boka på rätt test, antingen ett antigentest eller ett pcr test med reseintyg på sidan våra kliniker.


Vi har en klinik i Bromma, Abrahamsberg på drottningholmsvägen 340 sär vi utför covid pcr och antigentest alla dagar 10–14 bokning eller drop-in. Vi har även en klinik i centrala stockholm city, bredvid centralstationen och first hotel kungsbron som är öppen alla dagar 09-17 där man kan boka eller besöka oss på drop-in pcr test reseintyg eller antigen test. Vi har öppet året runt (alla dagar) och därför heter vi Reseintyg-365.


Inför sommaren ser vi att många pass tider är fullbokade därmed rekommenderar vi att man håller koll på resekraven till resmålet man ska till, så att man inte missar sitt flyg. Vi kommer att ha kampanjer (som vi har just nu) på godkänt pcr test med reseintyg eller antigen test så att ni får ett billigt pcr test med snabbt svar samma dag. Vi vill att det ska vara billigt och vi strävar alltid efter att vara billigast, vår vision är att ha billigast pcr test med reseintyg eller i stockholm.


Alla covid-19 pcr test hos oss tas i svalget och skickas sedan för analys till labb (B-Sure). Alla antigentest är EU godkänt och CE-märkta samt tillförlitliga. Våra antigentest är nasala eller nasopharynx beroende på leverantören, ibland tas det rakt upp i näsborrarna och ibland förs provpinnen bakom näsan in i nasopharynx. Vi kvalitetssäkrar och testar alltid produkter vi köper in och vår medicinskt ansvariga läkare är specialist inom allmänmedicin som besitter kunskapen som krävs.


Alla våra reseintyg är också läkarintyg eller friskintyg, signerade av en legitimerad läkare och innehar en giltig QR-kod så att analysen kan verifieras och äktheten valideras. Många länder man reser till kräver pcr test reseintyg med qr kod på och speciella krav som exempelvis de viktiga klockslagen, typ av test, läkarens signatur, adress, telefonnummer och att det är på engelska.


Våra reseintyg eller friskintyg följer dessa krav för din säkerhet inför resan. Vi vill att du ska vara nöjd efter ditt pcr test så att du känner dig trygg och får en bra resa eller semester om ditt test visar negativt. Om det visar positivt anmäls detta till folkhälsomyndigheten då vi följer alla krav och rutiner som en ansvarig vårdgivare.


Vi ansvarar inte för olika länders eller resebyråers krav och regler, man ansvarar själv för att ta ta reda på vad som krävs. Våra Covid-19 PCR-test (av typen RT-PCR) är godkända av Folkhälsomyndigheten och är CE-märkta med hög kvalitet. Vi erbjuder olika typer av Coronatest och använder oss som standard av RT-PCR som är godkända för inresa till nästan alla länder, exempelvis thailand, indien, usa och iran. Inom kort kommer vi också kunna utfärda tillfrisknandebevis eller tillfrisknandeintyg för personer som tillfrisknat efter minst 11 dagar efter ett positivt pcr test utfört hos oss av vår personal fysiskt.


Mvh,

Reseintyg365

Covid-19 PCR och Antigen tester

25 views0 comments

Comments


bottom of page