top of page

Hembesök med PCR-test hos dig i Stockholm eller Arlanda? Kontakta oss

Ska du ut och resa eller vill du veta om du är smittad av Covid-19? Vi åker ut hem till dig eller till Arlanda flygplats och testar dig.

För att boka hembesök eller Arlanda besök och ta reda på exakt pris för ditt område vänligen kontakta oss.

Vi är din pålitliga partner för PCR-testning i Stockholm, nu även med hembesök. Vi erbjuder det mest tillförlitliga alternativet för PCR-testning samt antigentest, båda med möjlighet till hem- och arbetsplatsbesök. Våra PCR-test ger dig ett internationellt reseintyg på engelska inom några timmar och våra antigen test ger dig resultat inom 60 minuter, båda följer Folkhälsomyndighetens krav.

Boka din tid online och få testet utfört inom fem minuter när du besöker oss på någon av våra serviceområden i Stockholm. För din bekvämlighet och säkerhet erbjuder vi också PCR Hemma och Antigen Hemma test till ett rimligt pris. Vi kommer till din hem- eller arbetsplats och genomför testet snabbt och effektivt efter sedvanlig identitetskontroll, och skickar beställningen direkt till labbet. Dessutom inkluderar båda testerna ett reseintyg med QR-kod för internationellt resande.

För företag och grupper erbjuder vi också PCR-test på arbetsplatsen till ett reducerat pris för minst fem-sex personer. Gör en separat bokning för varje person vid samma tillfälle för att säkerställa att personuppgifterna stämmer.

Vi på Reseintyg365 strävar alltid efter att göra testningen snabb och enkel för våra kunder. Vi vill att du ska känna dig bekväm och trygg under hela processen, och vår personal kommer att vägleda dig steg för steg. Vi är din pålitliga partner för PCR-testning i Stockholm - kontakta oss och boka din tid nu!

Pålitligt

Vi använder oss endast utav proffesionella PCR-laboratorium som tillhandahåller

internationellt godkända tester.

 

Antigentester och är en träffsäker testmetod som vi kan rekommendera de allra flesta arbetsplatser. Detta dels därför att man får svar direkt på plats, men också för att det är en kostnadseffektiv testmetod.

Event och mässor
 
Vi hjälper er på alla typer av event och mässor. Vi ställer ut vår tydliga teststation och säkerställer att det finns handdesinfektion till samtliga. Vi utför snabbtest (antigentest) på era medarbetare (och även gäster om så önskas). Vi kan medverka på hela event med värmekontroll och se till att ni har en helhetslösning för era besökare och medarbetare.  

bottom of page